Skip to content
En av mine styrker når jeg fotograferer eller filmer, er at jeg har gode «people skills». Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker og har tilegnet meg trygghet og ferdigheter i å kommunisere med alle type folk. Kostbart utstyr og å være ekspert i photoshop hjelper lite hvis fotografen ikke klarer å få den som foreviges til å føle seg komfortabel. Å få til gode bilder handler naturligvis mye om hvordan man samarbeider og kommer overens. At man føler seg avslappet og ivaretatt, så man er mest mulig seg selv på bildene. Fotograferingen gjøres enten på et avtalt sted, altså en location, eller hjemme hos deg hvis du heller vil det.

Portrett

4 stk 2500 + mva Ca 1-1,5 time fotografering. (til sosiale medier, invitasjonskort, cv, av bestefar, barn, kjæledyr, i gave)

Konfirmasjonsbilder

8 stk fra 4000 kr + mva Ca 1,5 – 3 time fotografering. Bildene tas ikke samme dag som konfirmasjonen. Denne pakken kan også brukes til pressebilder, bilder til web, cover, plakat og bilder av kjærestepar. Se flere bilder under galleri.

Portrett-prosjekter

Jeg jobber veldig gjerne med portrett-prosjekter. Enten som en ren bestilling, eller i samarbeid med en organisasjon eller forening. Våren 2017 arbeidet jeg frem en portrettutstilling på et aldershjem. Se om utstillingen her (video 2 min) Solborg.  Ønskes det mer info om denne typen portrettutstilling, får man raskt det på mail.

Bilder passer veldig godt til å ha tekst på. Det kan brukes i mange sammenhenger. En kampanje, et jubileum, et tema, en synliggjøring av en gruppe eller et kreativt prosjekt – for å nevne noe. På prosjekter er det pris etter avtale. Ta kontakt så tar vi i første omgang et uforpliktende møte.

Felles for alle oppdrag

Etter at bildene er tatt sendes de beste til deg på mail, så velger du ut de du vil ha. Etter at jeg får vite hvilke bilder du går for, starter jeg å redigere. Iløpet av ca en uke får du bildene i postkassa på en minnepinne. Der er de i to ulike filer, TIFF og JPEG. Hvis du ønsker flere bilder utover det som er i pakka,koster det 400-600 kr pr stk, litt etter hva det er bilde av. Alle bildene har min logo, og jeg vil jo naturligvis sette pris på at du beholder bildene som de er, altså ikke legger på filter, klipper i de eller tar bort min logo. Men det kan f.eks være vanskelig å få de til å passe inn i en takkekort-mal, og det er jo tross alt dine bilder – så jeg skjønner om de forandres. Men som sagt, gjør det helst ikke. Det er alltid en overveid grunn for utsnitt og komposisjon – som da ødelegges. Det er også hyggelig om du navngir meg når du deler bildene.

Jeg tar ikke tillegg for fotografering på ettermiddag eller i helgen. Men jeg tar noe ekstra for reising utover 25 km fra Ski. Da koster det 7 kr pr km, evt ekstra for bom, ferje ol.

Ta kontakt for spørsmål eller booking på kontaktsiden. Skriv kort hva du ønsker og når du tenker det passer best. Så tar jeg raskt kontakt med deg!
Ønsker du å se omtaler jeg har fått, finner du det her

error: Content is protected !!