Skip to content
Mona holder foredrag på Sor konferansen i Bergen

Foredrag er et ganske nytt tilbud fra meg, men jeg har tidligere både hatt oppdrag som komiker, standup-konferansier, toastmaster og konsert-vertinne. Så scener og folk er jeg godt vant til. Steder jeg har hatt foredrag er blant annet Sor-konferanse, seminar i Ski rådhusteater og NFUs jubileumskonferanse. Min type foredrag er med filmfremvisning, og passer f.eks på store konferanser, fagdag i kommunen, seminar på jobben eller møte i foreningen. Det er egnet for alle som på en eller annen måte jobber med mennesker. Jeg velger ut filmer som passer ditt tema og gruppe best. Filmene er fra konseptet Innenfra – historiene vi trenger. I mellom filmene forteller jeg om de ulike produksjonen. Se mer på innenfra.no Her er en kort infofilm om Innenfra.
Med meg blir det et avbrekk fra et trolig fagtungt program, men likevel er det jeg presenterer mer innen tema – enn ren underholdning! Jeg kan også ha med en av de som er med i en av filmene, hvis det er ønskelig. Jeg tar også oppdrag som konferansier på ulike arrangement!

Ønsker du å se omtaler jeg har fått, finner du det her

ilusrasjon av foredrag liten forsamling
Mindre forsamling, type fagdag/temadag
med opp til 40 deltagere.  
30-60 min filmforedrag
4500 kr
ilusrasjon av foredrag stor forsamling
Stor forsamling, type konferanse/seminar
med fra 50 deltagere.
30-60 min filmforedrag 7500 kr
ilusrasjon av 2 foredrags fortellere
Mindre eller stor forsamling
30-60 min filmforedrag med en person fra en av filmene 6000/9000 kr

Jeg kan også tilby «full pakke». Program med flere fra filmene.
Pris på dette fastsettes etter avtale. Her er link til et slikt type arrangement: Innenfra-foredrag.
Det er tillegg for reise og overnatting hvis det er langt unna. Jeg tar ikke ekstra for reise tur/retur innen 10 mil fra Ski. Det jeg trenger til å ha et foredrag er naturligvis en måte å få vist filmene mine på, altså en fremviser. Jeg har filmene med på en minnepinne, så er ikke avhengig av nett.
Jeg har bred erfaring med å jobbe med mennesker med utviklingshemming. Og har filmet mye med denne gruppen, men jeg har også laget Innenfra-filmer om mennesker innen psykisk helsevern, rus, eldreomsorg og unge med nedsatt funksjonsevne. Se mer om meg på kontaktsiden.

Temadag, workshop og samtalegrupper
Jeg tilbyr også noe jeg kaller Temadag om arbeidsmiljø med fotografering. Dette er primært utarbeidet for tilrettelagte arbeidsplasser. Men det kan helt sikkert passe på andre steder også,
så det er bare å spørre! Prisen på 4500 kr + mva, er for ca 2 timer «workshop» for 6-8 personer
med fotografering, etterbehandling av bilder, og tilsendte minnepinne med foto i ulike filertyper. Se kort infofilm her: Temadag.
I andre sammenhenger utover arbeidplassen, som f.eks i foreninger eller på sommerleir tilbyr jeg «fotokurs med fokus på livet». Da gir jeg enkle tips for å ta bedre bilder, gjerne med mobiltelefon. Og vel så viktig: vi diskuterer nettvett. I en slik gruppe snakker vi også om hva som er generelt viktig i livet. Gruppen kan være på 8 -12 personer, eller større. Opplegget vil variere litt i forhold til størrelsen på gruppen. Dette er en samtalegruppe, ikke et kurs. Varighet ca 2 timer. Pris 4000 kr + mva. Jeg tar ikke ekstra for reise tur/retur innen 10 mil fra Ski.

Ta kontakt – så finner vi den rette løsningen for deg!

Se Innenfra-filmer her.

error: Content is protected !!