Mona holder foredrag på Sor konferansen i Bergen

Foredrag er et ganske nytt tilbud fra meg, men jeg har tidligere både hatt oppdrag som komiker, standup-konferansier, toastmaster og konsert-vertinne. Så scener og folk er jeg godt vant til. Steder jeg har hatt foredrag er blant annet Sor-konferanse, seminar i Ski rådhusteater og NFUs jubileumskonferanse. Min type foredrag er med filmfremvisning, og passer f.eks på store konferanser, fagdag i kommunen, seminar på jobben eller møte i foreningen. Det er egnet for alle som på en eller annen måte jobber med mennesker. Jeg velger ut filmer som passer ditt tema og gruppe best. Filmene er fra konseptet Innenfra – historiene vi trenger. I mellom filmene forteller jeg om de ulike produksjonen. Se mer på innenfra.no Her er en kort infofilm om Innenfra. Og her er video fra et foredrag: Innenfra-foredrag.
Med meg blir det et avbrekk fra et trolig fagtungt program, men likevel er det jeg presenterer mer innen tema – enn ren underholdning! Jeg kan også ha med en av de som er med i en av filmene, hvis det er ønskelig. Jeg tar også oppdrag som konferansier på ulike arrangement!

Ønsker du å se omtaler jeg har fått, finner du det her

ilusrasjon av foredrag liten forsamling
Mindre forsamling, type fagdag/temadag
med 30-50 deltagere.  
30-45 min filmforedrag
4500 kr
ilusrasjon av foredrag stor forsamling
Stor forsamling, type konferanse/seminar
med 75-500 deltagere.
30-45 min filmforedrag 7500 kr
ilusrasjon av 2 foredrags fortellere
Mindre eller stor forsamling
30-45 min filmforedrag med en person fra en av filmene 6000/9000 kr

En som gjerne er med, er Roar Lillebostad, som har vært med i flere Innenfra-produksjoner. En av våre filmer har nådd 72000 visninger og over 700 delinger, på Facebook. Og det er vi veldig stolte og takknemlige for. Her er den på YouTube: På utsiden  

Roar bruker av sine egne erfaringer for å hjelpe, og inspirere andre som også har det vanskelig med ensomhet. Han forteller om hvordan han opplever ulike utfordringer i sitt liv, fordi han har en liten utviklingshemming og lett CP. Et annet tema som naturlig nok opptar han, er hvorfor mennesker med lett utviklingshemming ikke får de samme mulighetene som andre. Det går naturligvis an å komme med forespørsel om en av de andre av deltagerene i filmene, har mulighet til å være med. Det finner jeg da raskt ut av. Det vil da ikke bare dreie seg om den ene personen og dens film, men ca 1/3-1/2 av tiden på foredraget vil være det.

Det er tillegg for reise og overnatting hvis det er langt unna. Jeg tar ikke ekstra for reise inntil ca 10 mil tur-retur Ski/Oslo. Det jeg trenger til å ha et foredrag er naturligvis en måte å få vist filmene mine på, altså en fremviser. Jeg har filmene med på en minnepinne, så er ikke avhengig av nett.

Jeg har bred erfaring med å jobbe med mennesker med utviklingshemming. Og har filmet mye med denne gruppen, men jeg har også laget Innenfra-filmer om mennesker innen psykisk helsevern, rus, eldreomsorg og unge med nedsatt funksjonsevne. Se mer om meg på kontaktsiden.

Jeg tilbyr også noe jeg kaller Temadag om arbeidsmiljø med fotografering. Dette er primært utarbeidet for tilrettelagte arbeidsplasser. Men det kan helt sikkert passe på andre steder også, så det er bare å spørre! Prisen på 4000 kr + mva, er for ca 2 timer «workshop» for 6-8 personer med fotografering, etterbehandling av bilder, og tilsendte minnepinne med foto i ulike filertyper.
Se kort infofilm her: Temadag. Det er bare å be om mer info, så sender jeg det på mail.

Ta kontakt – så finner vi den rette løsningen for deg!

Se Innenfra-filmer her.

error: Content is protected !!